CashBuddy

Att hitta ett företag som man kan ta ett lån av i Sverige idag är ju inte särskilt svårt, men det kan vara desto svårare att försöka klura ut vilket låneföretag man egentligen bör låna av. Därav kommer här en kort presentation av en väldigt populär lånegivare just nu – CashBuddy, samt deras lån. Vi hoppas att denna presentation ska hjälpa dig avgöra om CashBuddy som lånegivare skulle kunna passa dig eller inte.

Lite om lånen man kan ta av CashBuddy
CashBuddy erbjuder mindre lån, ofta kallade snabblån, smslån och liknande. De lånebelopp man kan välja mellan när man lånar av CashBuddy ligger nämligen på mellan 3 000 och 25 000 kronor. Dock har CashBuddy längre återbetalningstider på sina lån än vad de flesta snabblåneföretag har, då de möjliga återbetalningstiderna ligger på mellan 1 och 5 år.

Vem kan då ta lån av CashBuddy?
Några av de krav du måste uppfylla för att CashBuddy faktiskt ska bevilja dig ett lån är bland annat:

  • Att du är minst 20 år gammal
  • Att du saknar skuldsaldo hos Kronofogden
  • Att du är folkbokförd i Sverige
  • Att du har en fast inkomst, som du kan betala tillbaka lånet med
  • Du måste dock inte sakna betalningsanmärkningar helt när du tar ett lån hos CashBuddy, som du måste hos en del andra lånegivare. CashBuddy sätter nämligen inte nödvändigtvis stopp för din låneansökan på grund av en betalningsanmärkning. Det är på så vis en ”snällare” lånegivare än många andra.

Hur ansöker man om ett lån av CashBuddy?
Detta gör du enklast på nätet, på CashBuddys hemsida. Kan du signera din ansökan med BankID eller e-legitimation går det hela enklare och snabbare, så detta är att rekommendera om det bara är möjligt. Ansökningar behandlas dock endast dagtid på vardagar, så ansöker du på helger eller liknande är det möjligt att detta tar längre tid.

Några andra saker som kan vara bra att känna till om CashBuddys lån
Har du möjlighet till det, kan du när som helst betala in extra på ditt lån hos CashBuddy, alternativt lösa det helt och hållet. Detta sker då helt utan kostnad, och så är inte alltid fallet hos vissa av CashBuddys konkurrenter, så detta är en klar fördel med CashBuddy.
En så kallad UC förfrågan, via Upplysningscentralen, tas alltid när man ansöker om ett lån av CashBuddy.

Lite om företaget bakom CashBuddy
CashBuddy är inget företag, utan ett varumärke, som ägs av ett företag vid namn JSM Capital AB, som även driver en annan liknande lånetjänst utöver CashBuddy, vid namn Cash2You. Vill du kolla upp upphovsmännen lite extra är det med andra ord JSM Capital AB du ska kolla upp, och inte CashBuddy i sig.

Jämför lån:

Lån 5000Lån 30000
Låna 10000Låna 50000
Låna 20000Låna 100000
Lån 25000Lån 200000