Meny Stäng

Cash2You

Om du vill låna pengar snabbt och utan allt för mycket krångel kan Cash2You vara ett bra alternativ för dig, då snabba och bekväma lån är deras specialitet. De lånar nämligen ut mindre summor, på mellan 2 000 kronor och 15 000 kronor, till privatpersoner i hela Sverige, efter att dessa ansökt om lånet via Internet.
Några andra saker som kan vara bra att känna till om Cash2You, om du tror att det skulle kunna vara relevant för dig att låna av dem är:

Återbetalningstiderna på lånen är långa

Du kan nämligen själv välja återbetalningstiden, precis som du kan hos många andra långivare också, men den kortaste möjliga återbetalningstiden är 1 år (den längsta 5 år), så även om man väljer den allra kortaste återbetalningstiden, är den alltså längre än hos de flesta andra långivare. Detta är därför en långivare som främst passar dem som inte har något emot att ha kvar lånet ett tag.

Förslag på snabblån:

Bank-ID används som identifikation

Detta gör det möjligt att låna ut även lite större summor åt dig, väldigt snabbt. Det innebär dock samtidigt att den som inte har ett Bank-ID inte kan ansöka om detta lån.

Cash2You lånar ut pengar även till den med betalningsanmärkningar

Har man dragit på sig en betalningsanmärkning kan det ju annars vara svårt att få lån, både mindre och större sådana, men så är alltså inte fallet hos Cash2You, eftersom de bestämt sig för att titta på din ekonomi i dess helhet när de avgör om du kan få ett lån av dem eller inte. Cash2You kan därför ses som en lite ”snällare” kreditgivare än många andra.

cash2you

Du har rätt till två betalningsfria månader per år

Detta är inget du måste utnyttja så klart, men kan vara bra att känna till, utifall att ekonomin skulle kännas lite ”kämpig” någon månad.

Cash2You tar ingen UC när du ansöker om lån

Man riskerar därför inte att dra på sig massvis med onödiga UC-förfrågningar genom att ansöka om ett lån av dem, vare sig lånet faktiskt blir beviljat eller inte.

Du måste uppfylla vissa krav för att få lån

Så är ju fallet hos de flesta långivare, så det är i sig inget konstigt, men det som kan vara bra att veta är att Cash2You vill att du uppfyller följande krav för att din låneansökan ska bli beviljad:

1) Är minst 20 år gammal
2) Saknar skuldsaldo hos Kronofogden
3) Har ett svenskt personnummer, samt en svensk folkbokföringsadress
4) Har en fast inkomst av något slag (hur mycket du bör tjäna varierar dock, beroende på beloppet du vill låna)

Du har rätt att utöka ditt Cash2You lån om du vill

Detta när som helst under låneperioden, dock görs alltid en ny kreditprövning i samband med detta, så alla blir inte nödvändigtvis beviljade en höjning.

Jämför lån:

Lån 5000Lån 30000
Låna 10000Låna 50000
Låna 20000Låna 100000
Lån 25000Lån 200000

Recension:
Cash2You
Betygsatt av: LånaPengarEnklare.se
Betyg: 4.1/5