Meny Stäng

Kreditidag

Om du behöver ett mindre tillskott i hushållskassan, för att hantera oväntade utgifter, för att få lite extra pengar över eller något annat, är smslån en bra lösning, förutsatt att man väljer smslånet man tar med omsorg. En bra kreditgivare för denna typ av lån är Kreditidag, som erbjuder svenska konsumenter både trygga, säkra, smidiga och förmånliga smslån. Nedan följer lite information om Kreditidag och de lån de kan erbjuda dig, för att du förhoppningsvis själv ska kunna avgöra om detta är en lånegivare som passar dig eller inte.

Populära krediter:

Vad kan man ta för lån av Kreditidag?

Lånebeloppen man kan välja mellan ligger på 500 kronor, 1 000 kronor, 1 500 kronor, 2 000 kronor, 2 500 kronor och 3 000 kronor. Man kan dessutom välja återbetalningstiden på lånet själv, inom vissa ramar, då återbetalningstiden kan vara antingen 14 dagar eller 30 dagar, beroende på vad man föredrar.

Alla lånen som beviljas är så kallade blancolån, vilket betyder att inga krav på vare sig säkerhet eller borgen krävs. Man kan därför låna till vad man vill. Dock tas en kreditupplysning på dig i samband med att du ansöker om lånet, vilket kan vara bra att känna till.

Hur ansöker man då om ett lån av Kreditidag?

Detta gör du på ett enkelt och smidigt sätt via deras hemsida. Där finns ett färdigt formulär, som du fyller i för att ansöka om lånet. Gå helt enkelt in på hemsidan, så kommer du snabbt att hitta detta formulär!

Lite om själva företaget Kreditidag

Givetvis följer Kreditidag alla gällande lagar och regler i Sverige, gällande finansiell verksamhet, kreditgivning och annat. De är även registrerade hos Finansinspektionen, som alla andra seriösa kreditföretag. Du kan därför känna dig säker på att de faktiskt övervakas av en oberoende organisation, vilket kan vara en bra trygghet för dig.
Företaget är betydligt yngre än många andra liknande kreditgivare i Sverige idag, då företaget startade så sent som i januari 2012.

Vem kan då bli beviljad ett lån av Kreditidag?

Några av de krav du måste uppfylla för att din låneansökan hos Kreditidag ska bli beviljad är bland annat:

  • Att du är minst 22 år gammal, då detta är åldersgränsen hos Kreditidag
  • Att du är folkbokförd i Sverige
  • Att du inte har några betalningsanmärkningar
  • Att du tjänar minst 80 000 kronor per år

Hur snabbt får man då pengarna?

Det beror på när man ansöker om lånet. Ansöker du om det sent på dagen, och inte har Nordea som bank (Nordea är nämligen Kreditidags samarbetsbank), får du pengarna nästkommande bankdag från att du ansökte om lånet, men ansöker du om lånet på förmiddagen, dvs. innan 13.00, kan du ha pengarna på ditt bankkonto redan samma dag.

Hur vet man då när man ska betala tillbaka lånet?

Detta anger du ju i samband med att du ansöker om lånet, men skulle du ha glömt detta, kommer Kreditidag även att skicka ut en faktura till dig, som du helt enkelt betalar för att betala tillbaka ditt smslån hos dem. Du behöver därför inte oroa dig över att missa detta!

Jämför lån:

Lån 5000Lån 30000
Låna 10000Låna 50000
Låna 20000Låna 100000
Lån 25000Lån 200000

Recension:
Kreditidag
Betygsatt av: LånaPengarEnklare.se
Betyg: 4.2/5