Meny Stäng

Bank Norwegian

Bank Norwegian är en ytterst intressant nischbank, då denna bank till viss del ägs av det populära och kända flygbolaget Norwegian. Men faktum är att banken inte bara har en intressant historia, utan även erbjuder riktigt bra produkter, som t.ex. deras väldigt förmånliga kreditkort, men även ett särskilt Bank Norwegian Privatlån. I denna artikel kommer vi att berätta om detta lån, så att du kan avgöra om ett privatlån fån dem kan passa dig eller inte.

Lån utan säkerhet

När du tar ett Bank Norwegian Privatlån rör det sig alltid om ett sk. lån utan säkerhet, så man kan låna till precis vad man vill, utan att ens behöva förklara vad man behöver pengarna till för banken. Detta gäller oavsett hur mycket du lånar, inom de möjliga beloppsgränserna, förstås.

Många möjliga lånebelopp

De lånebelopp du kan välja mellan ligger på 5 000 kronor och 400 000 kronor, och givetvis kan du välja väldigt många lånebelopp däremellan också. Valmöjligheterna är därför många, så väldigt många kan hitta exakt det lånebelopp de behöver hos Bank Norwegian.

Möjligt att genomföra hela låneprocessen online

När man ansöker om ett Bank Norwegian Privatlån, kan hela låneprocessen, från början till slut, skötas på Internet. Detta gör att det går snabbare att få lånet än vad det gör hos de flesta andra lånegivare. Bank Norwegians lån är därför sannerligen ett bra alternativ för alla som vill att det ska gå undan av olika anledningar!

Räntan sätts individuellt

Detta innebär att din egen ekonomi påverkar vad du får betala för ditt privatlån. Lånet är därför speciellt bra och förmånligt för alla med en ordnad ekonomi.

Vem kan då få ett Bank Norwegian lån?

För det första måste du vara minst 18 år gammal för att bli beviljad ett lån av denna bank, och de ställer även krav på att man inte har några betalningsanmärkningar. Dessutom måste ha ha varit folkbokförd i Sverige under de senaste 3 åren.

>> Ansök om ett lån hos Bank Norwegian

Vill du veta mer om detta lån?

I så fall hittar du mycket utförlig information om det på Bank Norwegians hemsida, så i så fall rekommenderar vi att du går in på hemsidan och försöker hitta den information du behöver.

  • Betalningsanmärkning? – du kan ej få ett lån om du har en eller flera betalningsanmärkningar.
  • E-legitimation – låna enkelt med hjälp av E-legitimation hos Bank Norwegian.
  • Kreditupplysning – använder Upplysningscentralen (UC) för att göra kreditupplysningar.
  • Åldersgräns – lägsta ålder 18 år.
  • Återbetalning – du tar lånet mellan 1 till 15 år

Bank Norwegian

Recension – Bank Norwegian
Betyg 8/10


Nyheter om Bank Norwegian


Adress:
BANK NORWEGIAN AS
Postboks 338
0101 OSLO
Norge
Telefon: 0770-45 77 66
Epost: post@banknorwegian.se
Facebook
Linkedin
Nyheter

Org.nr. 502073-3886


Mer information om långivaren hittar du hos:

Hos alla Allabolag.se
Hos GulaSidorna


Fler recensioner hittar du här:

BigBank Freedom Finance Leasy Lendo MyLoan Bank Norwegian Thorn