Meny Stäng

Thorn lån

Thorn är ett företag som alla kanske inte förknippar med just lån, eftersom detta företag främst är känt för sin verksamhet inom hyrbranschen för olika hemelektronikprodukter. Denna bransch har nämligen Thorn verkat inom i mer än 35 år, men idag erbjuder man utöver denna verksamhet, som man startade med, även privatlån. I denna artikel kommer vi att berätta lite mer om de lån du kan ta av Thorn, samt varför vi kan rekommendera dem.

Om lånen hos Thorn

Ett lån hos Thorn kan vara på mellan 10,000 kronor och 50,000 kronor stort. Alla lån tas utan säkerhet, och man kan som låntagare själv välja vilken återbetalningstid man vill ha på lånet, mellan1 till 5 år. Möjlighet att betala tillbaka lånet med hjälp av autogiro finns.

Värt att nämna är förresten att Thorn inte samarbetar med UC, dvs. Upplysningscentralen, för sina kreditupplysningar, utan med ett företag som heter D&B. Detta kan vara bra att känna till, eftersom många potentiella låntagare letar efter lån där ingen UC tas, och Thorn är alltså ett företag man kan vända sig till om man tycker att detta är viktigt.

Du har rätt att lösa ditt lån hos Thorn helt eller betala in extra på det om du skulle vilja det, när du vill. Detta är något man inte kan förutsätta hos alla långivare, så även detta är en fördel med just denna långivare, i jämförelse med andra.

Thorn lån

Hur ansöker man om ett lån?

Om detta är av intresse för dig, bör du gå in på deras hemsida, där du hittar en låneansökan. Denna ansökan är lätt att fylla i, då de inte efterfrågar så många olika uppgifter. Du kommer sedan att få besked väldigt snabbt gällande om din ansökan blev beviljad eller inte. Skulle ansökan bli beviljad betalas lånet sedan ut till ditt bankkonto.

Vad krävs för att få ett lån?

Du måste:
– Vara minst 20 år gammal
– Ha en fast årsinkomst på minst 100,000 kr
– Inte ha några betalningsanmärkningar

>> Ansök om ett lån hos Thorn

Bra att veta

Lite mer information.


Adress:
Thorn Svenska AB
Vretenvägen 13A
171 54 Solna
Tel. 020-24 24 24
info@thorn.se
Org.nr. 5561368480


Mer information om långivaren hittar du hos:
Hos Linkedin
Hos alla Allabolag.se


Fler recensioner hittar du här:

BigBank Freedom Finance Leasy Lendo MyLoan Bank Norwegian Thorn