Meny Stäng

BigBank

Om du letar efter ett både lätt och snabbt lån, kan BigBank vara den lånegivare du söker. Hos BigBank får du nämligen svar på din låneansökan väldigt snabbt, och du kan låna upp till 50,000 kronor av dem, direkt via nätet, du då kan skriva under alla lånehandlingar som behövs med hjälp av din e-legitimation hos dem.

Dessutom beviljar BigBank lån till väldigt många, och deras lånevillkor är väldigt enkla att förstå, vilket gör att detta är en lånegivare som passar även den som inte tagit så kallade nätlån tidigare. Blir det lån du ansöker om beviljat, överförs även hela lånebeloppet till ditt konto väldigt snabbt, så allt går snabbt hos denna lånegivare, från början till slut!

Du kan även välja själv vilken återbetalningstid du vill ha på ditt lån hos denna lånegivare, något som man inte kan göra hos alla andra lånegivare, och du kan även ha en medsökande på ditt lån om du vill det, vilket ökar dina chanser till att få lån, om du tror att det finns en viss risk för att lånet inte kommer att bli beviljat.

Låna hos Big Bank

Alla lån som tas här är så kallade lån utan säkerhet, vilket innebär att du kan ta dem till precis vilket ändamål du vill. Du behöver inte heller förklara vad du ska göra med pengarna du lånar i samband med att du ansöker om lånet.

Vilka är då egentligen BigBank?

BigBank har sitt ursprung i Baltikum, då detta företag grundades år 1992 i Tartu i Estland. Därifrån har företagets verksamhet spridit sig till grannländerna Lettland och Litauen, men även till länder som Spanien, samt Finland och Sverige. I Baltikum är BigBank en av de i särklass största lånegivarna, och även i Sverige har man allt fler kunder.

Utöver lån erbjuder BigBank även sparmöjligheter, då man kan spara hos dem via så kallade fastränteplaceringar. 

Recension – BigBank
Betyg 8/10


Bra att veta

Lite mer information om lån från BigBank.


Adress:
BIGBANK AS Sverige Filial
S:t Eriksgatan 117
113 43 Stockholm

Tel. 08 – 550 482 00
info@bigbank.se
Org.nr. 516406-0872


Mer information om långivaren hittar du hos:
Hos Finansinspektionen
Hos alla Allabolag.se


Fler recensioner hittar du här:

BigBank Freedom Finance Leasy Lendo MyLoan Bank Norwegian Thorn