Meny Stäng

Compricer.se

Compricer.se är en otroligt populär nättjänst, som dock kan verka lite förvirrande för alla som inte använt denna typ av tjänster förr. Compricer.se är nämligen inte vare sig en sökmotor eller ett företag som säljer något själv, utan istället vad man kallar för en jämförelsetjänst för olika tjänster.

Det finns flera olika jämförelsetjänster på nätet, men i vårt tycke tillhör Compricer.se en av de bästa tjänsterna, eftersom:
Man kan jämföra en mängd olika tjänster och produkter i tjänsten, till skillnad från en del andra jämförelsetjänster, som endast är specialiserade på en viss produkt.

Compricer.se samarbetar med väldigt många olika leverantörer och företag (över 350 stycken totalt, faktiskt). Därför kan man se väldigt många olika alternativ när man använder tjänsten. Så är inte alltid fallet med vissa av konkurrenterna, som kanske enbart samarbetar med några fåtal olika leverantörer, så även detta är en stor fördel i sammanhanget.

Compriser

Dessutom är Compricer.se som tjänst väldigt lätt att använda, vilket inte kan sägas om alla andra jämförelsetjänster. Det märks tydligt att en hel del tid och energi lagts på att göra denna sajt så användarvänligt som möjligt, om man säger så.

Compricer.se har varit igång sedan 2005, så man har en mer etablerad och genomarbetad tjänst än många av konkurrenterna. Ibland är det helt enkelt så att äldst är bäst!
Det kostar förstås inte heller något att använda denna tjänst. Istället tjänar Compricer.se pengar på att skicka potentiella kunder vidare till företagen som tillhandahåller de tjänster kunderna söker. Det är alltså företagen och leverantörerna av tjänsterna som betalar för Compricer.ses drift, inte du som konsument!

Vilka produkter kan man då jämföra med hjälp av Compricer.se?
Du kan för närvarande använda Compricer.se för att jämföra priser på:

  • Försäkringar
  • Telefoniabonnemang
  • Elabonnemang
  • Olika typer av lån
  • Pensionstjänster
  • Aktiehandelstjänster
  • Sparandemöjligheter.

Det alla dessa tjänster har gemensamt är väl egentligen att de alla är tjänster som de flesta privatpersoner inte är så bra på att jämföra, eller så intresserade av. Vill du undvika att lägga allt för mycket tid och energi på ”tråkiga” tjänster av det här slaget, är därför Compricer.se ett jättebra hjälpmedel för dig!

Jämför lån hos lånapengarenklare.se:

Lån 5000Lån 30000
Låna 10000Låna 50000
Låna 20000Låna 100000
Lån 25000Lån 200000