Meny Stäng

Låna 100000 kronor

Klicka här för att låna 100 000 kronor utan säkerhet.
✓ Du lånar snabbt och enkelt. ✓ Ansök om 100 000 kronor direkt online. ✓ Pengarna insatta på ditt bankkonto.

100000 kronor kan låta som ett ganska stort belopp att ta lån på, men faktum är att detta är vanligare än vad man kanske tror. De flesta som behöver renovera där hemma, kan t.ex. behöva detta belopp, det samma gäller om man behöver byta ut något dyrt, som flera vitvaror eller ett värmesystem eller liknande i hemmet, och givetvis kan det även finnas en mängd andra anledningar till att man kan behöva låna detta belopp. Detta har de flesta lånegivare också förstått, vilket gjort att det idag är lättare än vad många kanske tror att få låna detta belopp, som till en första anblick kan verka ganska stort.

låna 100000

Låna 100000 kronor online:

Faktum är att efterfrågan på lån i denna storleksordning är rätt så stor.

Hur hittar man då en lånegivare att låna 100000 kronor av? 

Många använder sig av en sökmotor för att hitta lämpliga lånegivare för detta belopp, och det är en utmärkt lösning. Du kan även använda olika så kallade lånejämförelsetjänster, som du också kan hitta med hjälp av valfri sökmotor, för att göra detta. Lånejämförelsetjänsterna har den fördelen att de ofta listar de olika lånen i prisordning, vilket gör det väldigt lätt att se vilket företag som är billigast att vända sig till i dessa fall, något som många uppskattar.

Givetvis kan du även vända dig till lånegivare som du tidigare lånat mindre belopp av, och höra om de även skulle kunna tänka sig att låna ut ett lite större belopp till dig. 

Och ett annat alternativ kan vara att vända sig till de mest populära låneföretagen, som t.ex. Thorn och Leasy. Då kör man på ett säkert kort, så att säga.

Vad ska man tänka på när man väljer att låna 100000 kronor?

För det första rekommenderar vi att du försöker att välja en så kort återbetalningstid som möjligt, eftersom ett lån alltid innebär en ekonomisk börda, och inte minst är detta sant när man lånar lite större belopp. En kort återbetalningstid gör att du blir av med lånet snabbare, något som i de flesta fall är att föredra.

Du bör även alltid bekanta dig med de villkor som det lån du vill ansöka om har, så att du till fullo förstår hur allt fungerar, och vad som t.ex. händer om du skulle vara för sen med en inbetalning och liknande. 

Låna 100000 kronor

Det är även värt att ha i åtanke att priserna på lån i denna storleksordning, precis som på alla andra lån, varierar ganska mycket, beroende på vem man tar lånet av. Det är därför alltid en god ide att prisjämföra lån så mycket det går, innan man ingår ett låneavtal. 

I vissa fall kan det vidare vara lättare att få ett lån i denna storleksordning om man har lite svagare ekonomi, om man har en medsökande, dvs. ansöker om lånet tillsammans med någon annan. Så fundera på om du inte skulle kunna ansöka om lånet tillsammans med din make eller maka eller sambo exempelvis, för att öka dina chanser att få lånet!

Vad skulle du göra om du fick 100000 kronor

Vad skulle du lägga pengarna på om du oväntat skulle få 100000 kronor? Klicka för det alternativ som stämmer bäst in på dig.

Vad skulle du göra om du fick 100000 kronor?
  • Spara eller investera
  • Åka på en härlig resa
  • Renovera hemma
  • Ställa till en stor fest för vänner och familj
  • Köpa mig något fint
  • Köpa nya möbler

Vad kostar det att låna 100000 kronor?

Att låna 100000 kronor innebär såklart en månadskostnad i form av räntor och amorteringar. Beroende på hur många år du väljer att amortera av lånet på, samt till vilken ränta du kan få ett lån till är avgörande för hur hög månadskostnad du får. I vår jämförelsetabell kan du se månadskostnaden för lån hos olika långivare med en exempelränta.

100000 kronor till 117 miljoner på 20 år – är det möjligt?

Är det möjligt att förvandla 100000 kronor till 117 miljoner på 20 år genom smarta investeringar? Denna frågeställning tar Brickman upp i sin blogg på starta-eget.se (länk). Här skriver han om hur vissa aktiesparare vill göra s.k. snabba klipp medan andra hellre vill göra en säker och långsiktig investering. Han berättar hur han tidigt provade att följa en sk. modellportfölj från en känd börstidning och hade räknat ut hur mycket en aktieportfölj skulle stiga i värde från 100000 kronor till ofattbara 117 miljoner på 20 år. Läs bloggen så får du mer information kring detta.

Lånebelopp:

Låna 5000Låna 30000
Låna 10000Låna 50000
Låna 20000Låna 100000
Låna 25000Låna 200000

Recension:
Låna 100000
Betygsatt av: LånaPengarEnklare.se
Betyg: 4.5/5