Lendo

Lendo är en spännande lånetjänst, eftersom Lendo inte är en lånegivare i sedvanlig mening, utan vad man kallar en kreditmäklare, vilket innebär att detta företag hjälper dig att hitta ett lån som passar dig så bra som möjligt, genom att jämföra flera olika lånegivare, baserat på din ekonomiska situation och dina behov.

Lendo kan vidare erbjuda lån i väldigt många olika storlekar, från så små lån som 5000 kronor till så stora lån som 350,000 kronor. Alla räntor på de lån som erbjuds sätts individuellt, så du kan vara säker på att du även kommer att bli erbjuden det bästa möjliga priset om du väljer att låna genom Lendo.

 

Låna pengar hos Lendo – klicka här.

 

Viktigt att känna till är dock som sagt att även om du ansöker om lån via Lendo och deras tjänster, så är det i slutändan inte de som är din lånegivare, utan det är istället det företag som det slussar dig vidare till.

Vad är då fördelarna med att låna via Lendo?

För det första sparar detta väldigt mycket tid, eftersom du inte själv behöver söka av hela lånemarknaden när du behöver ta ett lån. Istället räcker det med att du går in på Lendos hemsida, så kommer du att hitta all nödvändig information där.

För det andra är det lätt hänt att man missar någon viss lånegivare när man letar efter lån på egen hand. Detta händer dock inte när man använder sig av Lendos tjänster, eftersom de jobbar med väldigt många banker och lånegivare, om än inte alla i Sverige, och alla dessa lånegivare alltid jämförs med varandra när man ansöker om ett lån av Lendo.

Kostar det något att ansöka om ett lån på detta vis?

Nej, Lendos förmedlingstjänst är gratis för dig som låntagare, så inte ens av kostnadsskäl finns det någon anledning att inte använda dem. Istället tjänar Lendo pengar genom att ta en avgift av de banker och lånegivare som de slussar dig vidare till, för att de hittat nya kunder åt dem.

Annat som kan vara bra att veta om du överväger att använda dig av detta företag

Du kan själv välja vilken återbetalningstid du vill ha på det Lendo billån du ansöker om, möjliga återbetalningstider är 3 till 12 år. Alla lånen som erbjuds är så kallade lån utan säkerhet, så man kan använda pengarna till precis vad man vill. Detta innebär dock att Lendo inte kan erbjuda t.ex. bolån idag.

Vad krävs för att få ett lån av Lendo?

Du måste:
– Vara minst 18 år gammal.
– Ha en fast månadsinkomst som ska vara minst 9.167 kronor innan skatt.
– Ordnad ekonomi.

Recension – Lendo
Betyg 9/10
av LånaPengarEnklare.se

Bra att veta

Lite mer information om Lendo.


Adress:
Lendo AB
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm

Tel. 0771-13 13 10
kundservice@lendo.se
Org. nr: 556515-1627


Mer information om långivaren hittar du hos:
Hos Finansinspektionen
Hos alla Allabolag.se


Fler recensioner hittar du här:

BigBank Freedom Finance Leasy MyLoan Bank Norwegian Thorn