Meny Stäng

Zmarta

Har du hört talas om Zmarta? Det här är en låneförmedlare som hjälper dig att jämföra lånerbjudanden från en mängd banker. Genom en ansökan kan du få en rad lånerbjudanden. På det sättet kan du vara säker på att få bästa tänkbara ränta på lånet. Det gör också att du kan få upp ögonen för långivare som du kanske inte kände till tidigare. Att låna blir helt enkelt mycket enklare med en lånförmedlare. Sådana finns det flera och Zmarta är en av de nyare.

Om Zmarta

Zmarta ägnar sig alltså åt låneförmedling. Du kanske inte har hört talas om företaget innan. Det är inte så konstigt eftersom det här är en relativt ny aktör. Zmarta är dock en del av ett betydligt mer känt företag, nämligen Freedom Finance. Många känner till företaget och har anlitat dem genom åren. Zmarta ägnar sig åt samma typ av verksamhet. Du ansöker om lån på deras webbsida. Din ansökan förmedlas till en stor mängd långivare. Dessa kan sedan välja att erbjuda dig lån. Du får tillgång till en egen sida där du kan se de erbjudanden du får. Det gör att du kan se vilken bank som erbjuder lägst ränta. Du kan också se vad månadsbeloppet blir hos var och en av aktörerna. Det blir helt enkelt lättare att se vilket erbjudande som är mest fördelaktigt.

Låna hos Zmarta:

Många samarbetspartners

När du ansöker om lån hos Zmarta skickas din ansökan vidare. Zmarta har mer än 30 banker och långivare som tar emot ansökan. Dessa får sedan ungefär ett dygn på sig att komma med ett erbjudande. Ofta kan du se de första erbjudandena trilla in på din sida redan efter någon minut. Du kan sedan se vilka banker som erbjudit lån. Du kan också se om någon bank valt att neka.

När du sedan fått svar från de flesta banker kan du börja fatta beslut. Förutom räntan och eventuella kostnader kanske det finns andra viktiga faktorer. Du kanske tycker att det är viktigt att du kan signera avtalet med bank-id. Det kan också vara så att du tycker att möjlighet till autogiro är en viktig aspekt. På din sida hos Zmarta kommer du kunna läsa villkoren från de olika långivarna. Du bör vara noga med att göra det innan du accepterar ett erbjudande.

Zmarta

Den här låneförmedlaren har som sagt över 30 banker och långivare i sitt nätverk. Några av dessa är SEB, Ikano Bank, Bank Norwegian, Santander och Wasa Kredit. Det är med andra ord välkända aktörer som funnits i branschen länge. Bland långivarna hittar du även bland andra Lendify, Swedbank och Icabanken. Inne på lånförmedlarens hemsida kan du se en lista över alla banker som kommer att få din ansökan.

Fördelar med Zmarta

Vad finns det då för fördelar med att vända sig till en låneförmedlare som Zmarta? Faktum är att det finns många.

 • Enbart en förfrågan registreras hos UC

  Detta är en punkt som är viktigare än den först kan verka. Om du själv ska ansöka om lån hos olika banker registreras en förfrågan per ansökan. Det innebär att du snabbt kan få många registrerade frågor. Just där och då kanske det inte spelar så stor roll. Det sänker dock din kreditvärdighet snabbt. Ditt kreditbetyg kommer att sänkas rejält. Detta kan ställa till problem om du vill ansöka om ytterligare lån i framtiden. Det kan också vålla bekymmer om du vill teckna ett abonnemang eller hyra en lägenhet. Det är alltid viktigt att försöka hålla kreditbetyget så högt som möjligt. Att du bara får en registrerad förfrågan när du ansöker via Zmarta har därför väldigt stor betydelse.

 • Gynnande konkurrenssituation

  Eftersom bankerna får in din ansökan via en låneförmedlare vet de att det råder konkurrens. Detta kan resultera i att du blir erbjuden en mer förmånlig ränta.

 • Lätt att jämföra erbjudanden

  Eftersom du får en egen sida där du kan se de erbjudanden som kommer in blir det lätt att jämföra. Du kan snabbt se hur mycket du har blivit erbjuden att låna. Du kan också se vad månadsbeloppet kommer hamna på. Vidare ser du den effektiva räntan. Det gör att du på bara några minuter kan uttyda vilket lån som är bäst.

 • Fler banker än du känner till

  En annan viktig fördel är att din ansökan skickas till banker som du kanske inte kände till innan. Det kan rentav vara någon av de bankerna som kommer med det bästa erbjudandet. Du har med andra ord chans att bli erbjuden ett bättre lån än du hade kunnat få på egen hand.

Mer info hos:

Recension:

Zmarta
Betygsatt av: LånaPengarEnklare.se
Betyg: 4.7/5