Meny StÀng

Lendo billÄn

LÄngivaren Lendos billÄn Àr ett blancolÄn, vilket betyder att du inte mÄste ha nÄgon kontantinsats för att köpa en bil pÄ detta vis sjÀlv. Dessutom lÀmnas inte bilen som en sÀkerhet för lÄnet. Utan du ansöker helt enkelt bara om deras vanliga blancolÄn.

Ansök hos Lendo online:

Du kan lÄna upp till 600.000 kronor via Lendo (den minsta möjliga lÄnesumman Àr 10 000 kronor). Det som gör dem sÄ bra Àr att de Àr en oberoende lÄneförmedlare som specialiserat sig pÄ att jÀmföra flera olika bankers och lÄngivares erbjudanden med varandra. Detta gör de helt gratis, och att du gÄr via Lendo nÀr du tar ett billÄn kommer inte att kosta dig nÄgot extra. Alla erbjudanden som tas fram Àr dessutom speciellt anpassade till just dig. MÄnga sparar en bra slant genom att gÄ via Lendo nÀr de ska lÄna pengar till en bil istÀllet för att gÄ direkt till lÄngivaren, sÄ vill du inte betala mer Àn nödvÀndigt för ditt billÄn, anvÀnd gÀrna denna möjlighet!

billÄn

Lendo jÀmför bÄde billÄn och blancolÄn hos över 20 olika banker och lÄngivare och du fÄr ett preliminÀrt svar gÀllande om du kan fÄ ett lÄn eller inte, och hos vilken lÄngivare de i sÄ fall rekommenderar att du tar lÄnet inom 7 minuter.

 

Tar du ett lÄn pÄ detta vis sÄ ingÄs dock sjÀlva lÄneavtalet med lÄngivaren som vÀljs och rekommenderas och inte med Lendo. Du kommer dÀrför att betala tillbaka lÄnet till lÄngivaren varje mÄnad och inte till Lendo.

 

Recension – Lendo billĂ„n
Betyg 8/10

Hur kan Lendo erbjuda denna tjÀnst gratis för lÄntagare?

Det kan de göra eftersom de fÄr nÄgon slags referensavgift av lÄngivarna som de skickar lÄntagarna till, dock utan att lÄnet för den sakens skull kostar mer. DÀrför kan de erbjuda tjÀnsten gratis till lÄntagare, för att fÄ fler att anvÀnda den.