Meny Stäng

Lendo billån

Långivaren Lendos billån är ett blancolån, vilket betyder att du inte måste ha någon kontantinsats för att köpa en bil på detta vis själv. Dessutom lämnas inte bilen som en säkerhet för lånet. Utan du ansöker helt enkelt bara om deras vanliga blancolån.

Ansök hos Lendo online:

Du kan låna upp till 600.000 kronor via Lendo (den minsta möjliga lånesumman är 10 000 kronor). Det som gör dem så bra är att de är en oberoende låneförmedlare som specialiserat sig på att jämföra flera olika bankers och långivares erbjudanden med varandra. Detta gör de helt gratis, och att du går via Lendo när du tar ett billån kommer inte att kosta dig något extra. Alla erbjudanden som tas fram är dessutom speciellt anpassade till just dig. Många sparar en bra slant genom att gå via Lendo när de ska låna pengar till en bil istället för att gå direkt till långivaren, så vill du inte betala mer än nödvändigt för ditt billån, använd gärna denna möjlighet!

billån

Lendo jämför både billån och blancolån hos över 20 olika banker och långivare och du får ett preliminärt svar gällande om du kan få ett lån eller inte, och hos vilken långivare de i så fall rekommenderar att du tar lånet inom 7 minuter.

 

Tar du ett lån på detta vis så ingås dock själva låneavtalet med långivaren som väljs och rekommenderas och inte med Lendo. Du kommer därför att betala tillbaka lånet till långivaren varje månad och inte till Lendo.

 

Recension – Lendo billån
Betyg 8/10

Hur kan Lendo erbjuda denna tjänst gratis för låntagare?

Det kan de göra eftersom de får någon slags referensavgift av långivarna som de skickar låntagarna till, dock utan att lånet för den sakens skull kostar mer. Därför kan de erbjuda tjänsten gratis till låntagare, för att få fler att använda den.