Meny Stäng

Credigo

Credigo är en lånegivare som skiljer sig från många andra låneföretag på en rad olika punkter, till sin fördel. Vi tror därför att Credigo som lånegivare kan passa många. Men för att du själv enklare ska kunna avgöra hur väl Credigo passar dig, kommer här en kort sammanfattning av Credigo och deras produkter.

Vilka lån kan Credigo erbjuda?

Av Credigo kan du låna mer än av många andra så kallade snabblåneföretag, samt med längre återbetalningstider, vilket förstås lockar många. Max. summan som man kan låna av Credigo är nämligen hela 15 000 kronor, och den längsta möjliga återbetalningstiden är 3 år.

Lite om själva företaget Credigo

Credigo är ett svenskt företag, och ingår i Easycredit, som är ett av Sveriges mest kända snabblåneföretag, med nästan 7 års erfarenhet av snabblånebraschen, vilket är ett bra trygghetstecken. Man har ungefär 50 000 kunder fram till dags dato, så fast alla inte har dunderkoll på Credigo och deras verksamhet, är det verkligen inte ett okänt företag på något vis.

Givetvis står man under Finansinspektionens tillsyn, vilket betyder att man måste följa alla svenska lagar och regler för kreditgivning, finansiell verksamhet och så vidare. Detta tyder förstås även på att det är en seriös kreditgivare det handlar om. Man kan därför lämna ifrån sig sina uppgifter utan att behöva vara orolig, och vara säker på att deras sajt och tjänster fungerar på ett säkert och tryggt sätt.

Vad är fördelarna med att låna av Credigo istället för av en av deras konkurrenter?

    Främst är detta att:

  • Credigos lån är fördelaktiga, rent kostnadsmässigt
  • Credigo inte tillämpar några dolda avgifter, man ser därför tydligt vad lånet kommer att kosta en
  • Det kostar inget att ansöka om lånet

Credigo har en riktigt bra och hjälpsam kundservice som man kan vända sig till både innan och efter ansökan vid behov

Kundtjänsten har öppet varje dag i veckan

Ansöker du om lånet innan klockan 12.30 på en vardag kan du ha pengarna på ditt konto redan samma dag
Du får det första lånet upp till 1 000 kronor helt gratis som ny kund

Jämför lån:

Lån 5000Lån 30000
Låna 10000Låna 50000
Låna 20000Låna 100000
Lån 25000Lån 200000