Meny Stäng

Easycredit

Numera är det lättare än någonsin förr att ta lån, då många lånegivare har utvecklat otroligt smidiga system för låntagning. Ett sådant låneföretag är Easycredit, som man som privatperson kan mellan 500 kronor och 15 000 kronor av, under 30 dagar till 3 år, beroende på lånesumma. Fast du kan ta ett lån av bolaget på ett väldigt enkelt och smidigt sätt, är det inte nödvändigtvis ett mindre förmånligt lån det rör sig om.

Utan Easykredits lån är väldigt förmånliga både villkorsmässigt och faktiskt, prismässigt också, i jämförelse med många andra låneföretag som de konkurrerar med. Easycredit tar inte heller ut några dolda avgifter eller liknande, så priserna hos dem är alltid tydliga på alla sätt och vis.

Dessutom kan du testa Easycredits tjänst helt gratis om du inte känner till dem sedan förr, då de erbjuder alla nya kunder hos dem ett gratis ”provlån” på 1 000 kronor, så säkra är de på att du kommer att gilla hur deras tjänst funkar!

Några andra fördelar med Easycredits lån är:

1) Att du får svar på din låneansökan direkt, du slipper därför gå runt och undra om du kommer att få lånet eller inte
2) Att det förstås är helt gratis att ansöka om lånet
3) Att du på ett enkelt sätt kan ansöka om lånet på Easycredits hemsida
4) Att ingen UC tas om du ansöker om ett lån på mindre än 10 000 kronor, du drar med andra ord inte på dig massvis med onödiga kreditförfrågningar hos UC genom att ansöka om lån hos dem

easycredit

Några andra saker som kan vara bra att känna till om själva företaget

Easycredit är verkligen inte en ny aktör på den svenska lånemarknaden. Istället har man bedrivit utlåningsverksamhet redan sedan år 2006, och fram till idag har man haft över 70 000 låntagare. Det är alltså ett av de största låneföretagen i Sverige, så väljer du att ta ett lån av Easycredit är du verkligen inte ensam om detta!

Jämför lån:

Lån 5000Lån 30000
Låna 10000Låna 50000
Låna 20000Låna 100000
Lån 25000Lån 200000