Meny Stäng

Expresskredit

För många som tar mindre lån, som t.ex. så kallade smslån, är det viktigt att detta går snabbt. Därför är det tur att det även finns en hel del lånegivare på den svenska lånemarknaden som kan bevilja lån snabbt. En sådan lånegivare är Expresskredit, som är en riktigt populär lånegivare bland dem som vill ta ett lite mindre lån, av flera olika anledningar:

Du kan välja lånebelopp själv

Inom vissa ramar, så klart. Du kan nämligen låna vilket belopp som helst, som passar dig bra, mellan 1000 och 12,000 kronor.

Ingen UC tas i samband med att du ansöker om ett lån

Du försämrar med andra ord inte dina framtida möjligheter att få lån genom att låna av dem, så som du kanske gör hos en del andra lånegivare.

Snabbt svar gällande om lånet blivit beviljat

Detta är skönt, för då vet man åtminstone hur det ligger till. Ansöker om du om ett lån via Expresskredits hemsida dyker beskedet upp direkt på rutan, ansöker du däremot om lån via sms, skickas beskedet också till dig via sms. Oavsett vilket alternativ det gäller, är båda alternativen enkla och smidiga.

expresskredit

Du ofta kan få lånet utbetalt inom 24 timmar

Lite beroende på när exakt det är du ansöker om lånet, men i alla fall. Ordet Express är med andra ord inte någon gimmick när det gäller Expresskredit, utan något som faktiskt stämmer, rent utbetalningsmässigt!

Ansökningsförfarandet är mycket lätt

Och ännu lättare är det om man är en sk. återkommande kund hos Expresskredit, dvs. har tagit ett lån av dem tidigare, då underlättas nämligen ansökningsförfarandet ytterligare. Dessutom kan du ansöka på två olika sätt, som sagt: via sms och via Expresskredits hemsida.

Behöver du ett snabbt och smidigt lån kan vi med andra ord verkligen rekommendera att du bekantar dig lite närmare med Expresskredit och de lån de kan erbjuda dig. De kan mycket väl vara låneföretaget du söker!

Jämför lån:

Lån 5000Lån 30000
Låna 10000Låna 50000
Låna 20000Låna 100000
Lån 25000Lån 200000

Recension:
Expresskredit
Betygsatt av: LånaPengarEnklare.se
Betyg: 4.5/5