Meny Stäng

Selene Finans

Selene Finans är ett av de mer okända låneföretagen i Sverige idag, trots att de har över 20 års erfarenhet av konsumentlånebranschen. Detta beror främst på att de inte annonserat och marknadsfört sig lika aggressivt som en del av deras konkurrenter, men trots detta är Selene Finans ett mycket bra val av låneföretag för alla som vill ta ett lån. I denna artikel ska vi berätta varför:

Flexibla lånebelopp

När du lånar av Selene Finans har du nämligen stora valmöjligheter när det gäller hur mycket du vill låna. De möjliga lånebeloppen är nämligen mellan 3 000 kronor och 50,000 kronor, och allt däremellan.

Räntan sätts individuellt

Detta är framför allt något som gynnar den med lite bättre ekonomi, men givetvis är detta alternativ även det som annars blir mer rättvist i längden. Vad du får betala i ränta varierar därför väldigt mycket, då Selene Finans tittar på just din ekonomi när de sätter räntan.

Låna hos Selene Finans

Flexibla återbetalningstider

Precis som du själv väljer hur mycket du vill låna, har du även rätt att bestämma själv hur snabbt du vill betala tillbaka lånet. De möjliga återbetalningstiderna varierar mellan 1 och 6 år, och du kan även välja en återbetalningstid där emellan.

Ingen säkerhet

Du behöver ingen säkerhet av något slag för att få lån av dem, istället tittar de enbart på din ekonomi när de ska avgöra om ditt lån blir beviljat eller inte.

Vad krävs för att få ett lån av Selene Finans?

Du måste:
– Vara mellan 18-65 år gammal
– Ha en fast årsinkomst
– Inte ha några betalningsanmärkningar
– Folkbokförd i Sverige

Bra att veta

Du kan skaffa en trygghetsförsäkring hos Selene Finans. Detta innebär att du kan skaffa en försäkring som går in och betalar ditt lån åt dig om du blir sjukskriven eller arbetslös. Detta är en bra trygghet att ha, eftersom man aldrig kan vara helt säker på vad som kommer att ske i framtiden.

Recension – Selene Finans
Betyg 8/10


Adress:
Selene Finans AB
Stortorget 19
211 34 Malmö
adm@lanbolaget.se
Org.nr. 5567261226


Mer information om långivaren hittar du hos:
Hos alla Allabolag.se


Fler recensioner hittar du här:

BigBank Freedom Finance Leasy Lendo MyLoan Bank Norwegian Thorn