Meny Stäng

CashBuddy

Att hitta ett företag som man kan ta ett lån av i Sverige idag är ju inte särskilt svårt. Men det kan vara desto svårare att försöka klura ut vilket låneföretag man egentligen bör låna av. Därav kommer här en kort presentation av en väldigt populär långivare just nu – CashBuddy, samt deras lån. Vi hoppas att denna presentation ska hjälpa dig avgöra om CashBuddy som långivare skulle kunna passa dig eller inte.

Lånen man kan ta av CashBuddy

CashBuddy erbjuder mindre lån, ofta kallade snabblån, smslån och liknande. De lånebelopp man kan välja mellan när man lånar av dem ligger nämligen på mellan 3 000 och 25000 kronor. Dock har CashBuddy längre återbetalningstider på sina lån än vad de flesta snabblåneföretag har, då de möjliga återbetalningstiderna ligger på mellan 1 och 5 år.

cashbuddy

Vem kan då få ett lån?

Några av de krav du måste uppfylla för att de faktiskt ska bevilja dig ett lån är bland annat att du:

  • Är minst 20 år gammal
  • Saknar skuldsaldo hos Kronofogden
  • Är folkbokförd i Sverige
  • Har en fast inkomst, som du kan betala tillbaka lånet med
  • Du måste dock inte sakna betalningsanmärkningar helt när du tar ett lån hos dem, som du måste hos en del andra långivare. CashBuddy sätter nämligen inte nödvändigtvis stopp för din låneansökan på grund av en betalningsanmärkning. Det är på så vis en ”snällare” långivare än många andra.

Hur ansöker man om ett lån av CashBuddy?

Detta gör du enklast på nätet, på deras hemsida. Kan du signera din ansökan med BankID eller e-legitimation går det hela enklare och snabbare, så detta är att rekommendera om det bara är möjligt. Ansökningar behandlas dock endast dagtid på vardagar, så ansöker du på helger eller liknande är det möjligt att detta tar längre tid.

Några andra saker som kan vara bra att känna till

Har du möjlighet till det, kan du när som helst betala in extra på ditt lån, alternativt lösa det helt och hållet. Detta sker då helt utan kostnad, och så är inte alltid fallet hos vissa av deras konkurrenter, så detta är en klar fördel med CashBuddy.
En så kallad UC-förfrågan, via Upplysningscentralen, tas alltid när man ansöker om ett lån av CashBuddy.

Lite om företaget bakom

CashBuddy är inget företag, utan ett varumärke, som ägs av ett företag vid namn JSM Capital AB, som även driver en annan liknande lånetjänst, vid namn Cash2You. Vill du kolla upp upphovsmännen lite extra är det med andra ord JSM Capital AB du ska kolla upp, och inte CashBuddy i sig.

Jämför lån:

Lån 5000Lån 30000
Låna 10000Låna 50000
Låna 20000Låna 100000
Lån 25000Lån 200000

Recension:
CashBuddy
Betygsatt av: LånaPengarEnklare.se
Betyg: 4.8/5